chat-icon briefcase-icon supply-icon info-icon arrow-grey-thin-d arrow arrow-grey-thin-u arrow-thick-d arrow-thick-u arrow-thick-r arrow-thick > linkedin-icon > facebook-icon > twitter-icon instagram-icon

Säg Hej då till krångel

När affärsresenärer kan glömma resorna och fokusera på sitt jobb, då har vi gjort vårt jobb. Och för att nå dit kan våra Proactive Traveller Care-tjänster enkelt ta hand om allt från en borttappad laptop till ett försenat flyg — även om klockan är två på natten, tolv tidszoner bort. Men, våra experter fokuserar inte bara på att vara bäst på att ta hand om allt som gäller resenärernas resplaner. De fokuserar även på att vara bäst på att ta hand om människor. Det är ärligt talat anledningen till att vi finns.

It is very rare that you see this level of customer service anymore and I must say it has left a very strong positive impression on me.

CEO, US-based consulting company

Tjänster och support

24/7/365

Det kan vara svårt att prata med robotar. Våra reserådgivare är experter på att lösa problem, och finns tillgängliga dygnet runt med omedelbar tillgång till resplaner, profiler och leverantörsprogram — för att vi anser att support ska vara enkelt.

Personal Assistant

Alla företag förtjänar engagerad support, oavsett hur stort det är. Personal Assistant är optimerad för mellanstora företag, och erbjuder direkt tillgång till ett mindre, engagerat team med reserådgivare.

Visum och pass

Det kan vara svårt att hålla koll på alla lagar, regler och bestämmelser som gäller i olika länder. Då finns vi här för att göra livet enklare, tack vare våra kontrollerade tredjepartsleverantörer som kan hjälpa till med allt som gäller visum och pass.