Inspirera Din Publik

Vårt team av erfarna eventdesigners arbetar tillsammans med dig för att skapa och genomföra event med omedelbara och varaktiga resultat. Med din vision och dina mål som bas utvecklar vi kreativa koncept, hittar enastående lokaler, samt sätter upp och utför  kommunikations- och registreringssystem. Därefter ser vi till att hålla oförglömliga event som ger dig och ditt företag de allra bästa resultaten och vinsterna.

 

Globalt Team, Lokalt Tänkande

Garanterar ett konsekvent utförande av ditt event oavsett var det hålls, tack vare vårt globala specialistteam och starka relationer med leverantörer.

 

Utvecklande Upplevelser

Skapa kraftfulla och minnesvärda event i linje med ditt företags värderingar som engagerar, inspirerar, motiverar, uppskattar och belönar deltagarna.

Flexibla, Skräddarsydda Lösningar

Då vi hanterar varje aspekt av ditt event, har vi möjlighet att knyta samman helt rätt lösningar som skräddarsys efter just dina unika behov.

Heltäckande tjänster inom eventhantering

 • Programhantering

  Säkerställ konsekvent planering och genomförande av ditt event, inklusive budgethantering och resultatanalys.

 • Design & Kommunikation

  Fånga kärnan i ditt varumärke och ditt event med rätt kommunikations-och säljmaterial. Vårt kompetenta team av designers tar fram kreativa koncept i linje med din vision.

 • Val av Lokaler

  Hitta perfekta lokal för ditt möte eller event till bästa pris och villkor, tack vare våra starka relationer med globala leverantörer.

 • Hantering av Deltagare

  Integrera sömlöst alla aspekter av deltagarhantering, inklusive mötesinbjudningar, webbsidor och onlineregistrering, för att garantera en effektiv och korrekt insamling av data.

 • Reseplanering

  Gör planering, koordinering och genomförande av gruppresor ännu smidigare med hjälp av vårt specialiserade Group Air team.

 • Logistik på Plats

  Integrera sömlöst varje del av ditt event, från deltagarhantering till genomförande på plats och övergripande hantering av leverantörer.

 • Hantering Av Liveproduktion

  Genomför felfria event med hjälp av vår tekniska expertis och våra inarbetade standarder.

Baserat på min stora erfarenhet inom eventbranschen, kan jag bara säga att samarbetet med American Express Meetings & Events har varit enormt framgångsrikt, och deras team har en fantastisk kreativitet, passion och kunskap. Det är helt ovärderligt att anlita ett företag som tar sig an varje projekt och dess mål som sina egna, tar kontroll från början till slut, och dessutom har kunskapen att lösa alla eventuella oförutsedda omständigheter med engagemang och kunskap. Det gör att jag känner mig trygg i att mina event utförs felfritt och perfekt.

Chef för sponsring & event – Volkswagen personbilar

Branschresurser

Mötesprognos

Läs om prognoser och branschinsikter som kan hjälpa dig planera ditt strategiska mötesprogram  under det kommande året.

Gå Till Mötesprognos >

Branschanalyser

Få insikt i analyser som kombinerar detaljerad och global branschdata med vår kunskap, insikter och ledarskap.

Ladda ner Branschanalyser >